• PRO TV
  • Imaginea sexy pentru care Selena Gomez a primit aproape 2 milioane de like-uri. Cum s-a fotografiat vedeta

Imaginea sexy pentru care Selena Gomez a primit aproape 2 milioane de like-uri. Cum s-a fotografiat vedeta

Imaginea sexy pentru care Selena Gomez a primit aproape 2 milioane de like-uri. Cum s-a fotografiat vedeta

Selena Gomez se numara printre cele mai in voga vedete ale momentului. In varsta de 23 de ani, frumoasa cantareata si actrita a trecut prin numeroase transformari de imagine, dar de fiecare data a reusit sa isi impresioneze fanii cu aleferile facute. 

Cu peste 53 de milioane de fani pe Instagram, Selena Gomez este una dintre cele mai populare vedete pe retelele de socializare. Cantareata isi tine la curent prietenii virtuali cu cele mai noi informatii din viata si ii incanta cu fotografii care mai de care mai interesante. 

Citeste si: El e unul dintre cei mai sexy barbati de la TV. Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata sotia lui Jason Momoa

Recent, artista a impresionat aproape 2 milioane de internauti atunci cand a publicat o imagine sexy. Imbracata intr-o rochie alba, care ii contureaza frumos bustul, Selena Gomez a reusit din nou sa isi puna in evidenta formele trupului. Conform hashtag-ului folosit in descrierea postarii, imaginea a fost realizata pentru publicatia InStyle UK.

 

Cu siguranta, Selena Gomez s-a transformat intr-o tanara cu multa atitudine si sex-appeal. Eleganta si mereu atenta la modul in care arata, vedeta a impresionat la ultimele aparitii publice. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni