• PRO TV
  • Craciunul care a facut o intreaga familie sa planga. Darul primit de copii te va impresiona pana la lacrimi

Craciunul care a facut o intreaga familie sa planga. Darul primit de copii te va impresiona pana la lacrimi

Craciunul care a facut o intreaga familie sa planga. Darul primit de copii te va impresiona pana la lacrimi

Fiecare copil le spune parintilor sa il lase in pace, sa nu intre in camera lui si incearca sa isi contruiasca propria intimitate. Trecem de la bebelusi care stau lipiti de parintii lor la adolescenti care nu stiu cum sa-si tina parintii mai departe.

Foarte multi dintre copiii care se afla in grija asistentilor maternali asteapta, in medie, peste 3 ani pentru a putea fi adoptati. Iar cand asta se intampla, viata lor se schimba complet.

Familia Perks a decis ca sarbatorile de iarna sunt ideale pentru a-si intregi familia. Asa ca baietelul pe care il aveau in grija si ceilalti doi copii din familia acestuia, au primit de Craciun actele de adoptie, conform carora deveneau, incepand de atunci, parte din familie. Desi actele reprezinta doar o formalitate, au devenit un cadou extraordinar.

Micutul nu poate raspunde altfel decat prin imbratisari fara sfarsit pentru noii lui parintii. Momentul a facut toata familia sa planga iar Craciunul a devenit unul imposibil de uitat vreodata.Ce parere ai despre Craciunul familiei Perks ?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni