• PRO TV
  • Aparitie superba a femeii pe care fostul iubit a desfigurat-o cu acid sulfuric. Cum arata acum Katie Piper

Aparitie superba a femeii pe care fostul iubit a desfigurat-o cu acid sulfuric. Cum arata acum Katie Piper

Aparitie superba a femeii pe care fostul iubit a desfigurat-o cu acid sulfuric. Cum arata acum Katie Piper

In urma cu putin timp, Katie Piper a participat la gala Global Gift, unde a impresionat intr-o rochie lunga si neagra. Inca o data, ea a demonstrat ca este o luptatoare.

Femeia in varsta de 32 de ani a stralucit intr-o tinuta neagra si le-a dat de inteles tuturor ca viata de femeie maritata ii prieste, ea publicand un mesaj emotionant pentru proaspatul sot pe retelele de socializare.

Alaturi de el, ea s-a implicat in sustinerea fundatiei Global Gift, care are rolul de a oferi hrana, adapost si ingrijiri medicale categoriilor sociale dezavantajate. De altfel, femeia, care a trecut la randul ei prin clipe de cosmar, si-a dedicat viata pentru ajutorarea celor care au nevoie de sprijin in momente delicate.

Citeste si: In urma cu 21 de ani erau doi bebelusi adorabili. Cum arata acum gemenii care l-au jucat pe Bink in Sunt plecat in oras

Katie Piper este un adevarat exemplu de curaj si putere sufleteasca. In urma cu numai cativa ani, ea era o tanara superba care lucra ca model si spera sa isi construiasca o cariera solida in industria mediatica. Din pacate, visele i-au fost curmate de un fost iubit care, cu ajutorul unui complice, a planuit un atac asupra sa si i-a schimbat radical viata.

Citeste continuarea articolului si vezi mai multe imagini aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni