• PRO TV
  • O mama si-a surprins cei 8 copii dansand in fata camerei de filmat. Reactia ei face acum senzatie pe internet

O mama si-a surprins cei 8 copii dansand in fata camerei de filmat. Reactia ei face acum senzatie pe internet

O mama si-a surprins cei 8 copii dansand in fata camerei de filmat. Reactia ei face acum senzatie pe internet

Pentru ca sarbatoarea Craciunului se apropie cu pasi repezi, surprizele sunt si ele din ce in ce mai prezente in viata noastra. 

Pe internet au inceput sa apara din ce in ce mai multe filmulete cu familii care au intrat deja in spiritul sarbatorilor de iarna, iar filmuletul de mai jos ne prezinta si el o astfel de povestioara devenita virala.

In timp ce unii decid sa isi puna pe internet casa decorata de Craciun, cei care au realizat filmuletul de mai jos au ales sa se filmeze in timp ce danseaza si au vrut sa se asigure ca ii vede toata lumea.

Familia Orgill a decis sa se filmeze in timp ce danseaza pe o piesa a lui Justin Bieber, iar acest material video sa fie felicitarea lor de Craciun pentru cunoscuti. Toti cei care au vazut filmuletul si-au dat seama ca in spatele acetei coregrafii perfecte au stat multe ore de repetitii, dar toti s-au bucurat si s-au amuzat la vizionarea lui. 

Toti cei care au participat la realizarea filmuletului au impartit zambete intregii lumi. Sute de mii de oamei l-au urmarit in mai putin de o saptamana. Inca din anul 2012 familia Orgill a facut ca acest dans sa fie o traditie, dar de departe dansul de anul acesta se face remarcat.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni