• PRO TV
  • Iti amintesti de fetita care a dansat cu Leonardo DiCaprio in Titanic? Cum arata la 20 ani de la premiera filmului

Iti amintesti de fetita care a dansat cu Leonardo DiCaprio in Titanic? Cum arata la 20 ani de la premiera filmului

Iti amintesti de fetita care a dansat cu Leonardo DiCaprio in Titanic? Cum arata la 20 ani de la premiera filmului

La Hollywood e nevoie de un singur rol bun pentru a te transforma dintr-un anonim intr-un star de talie internationala. Pentru Kate Winslet si Leonardo DiCaprio, rolurile din "Titanic" au fost chiar rampa de lansare de care au avut nevoie. 

Probabil ca sunt putini cei care sa nu fi vazut macar o secventa din Titanic sau cei care sa nu fi auzit care este finalul dramatic al peliculei care a castigat 11 Oscaruri. Sunt cateva secvente memorabile pe care insa nu le poti uita, iar printre ele se numara si cea in care Leo a dansat alaturi de o fetita adorabila.

Anii au trecut, iar din micuta blonduta si cu carlionti s-a transformat intr-o femeie adevarata.

 


Actrita Alexandrea Owens avea numai 8 ani atunci cand a interpretat rolul Corei in blockbusterul anului 1997, iar de atunci si pana acum nu s-au mai auzit prea multe despre ea, scrie Buzzfeed.com.

"Mama are o poza memorabila cu mine, Leo, Kate si Rachel, sora mea mai mica, realizata atunci cand cei doi repetau scena de dans. Este una dintre preferatele mele si imi aminteste cat de norocoasa am fost sa lucrez impreuna cu doi dintre cei mai buni actori", a declarat Alex in trecut pentru Buzzfeed.com.


"Leonardo DiCaprio a fost senzational. Ii placea sa aduca zambetul pe buzele tuturor. Era amuzant si incantator", a mai adaugat Alex. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni