• PRO TV
  • Si-a lipit bani pe sacou si i-a invitat pe trecatori sa ia atat cat le trebuie. Ce a urmat a ajuns viral - VIDEO

Si-a lipit bani pe sacou si i-a invitat pe trecatori sa ia atat cat le trebuie. Ce a urmat a ajuns viral - VIDEO

Si-a lipit bani pe sacou si i-a invitat pe trecatori sa ia atat cat le trebuie. Ce a urmat a ajuns viral - VIDEO

Coby Persin este cunoscut in mediul online datorita experimentelor sociale pe care le pune in practica. Multe dintre ele sunt adevarate lectii de viata si au ajuns viral in scurt timp de la publicarea pe canalul sau de YouTube. 

Cel mai nou experiment social al lui Coby Persin a strans peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube si a avut ca subiect reactia oamenilor atunci cand sunt "invitati" de un necunoscut sa desprinda de pe sacoul sau bancnote de dolari, in functie de necesitatile fiecaruia dintre ei. 

Coby a decis sa filmeze acest experiment in Union Square, New York. Tanarl s-a imbracat la patru ace, si-a lipit de sacou bancnote si a inceput sa se plimbe tinand in maini un carton pe care a scris "Ia ce ai nevoie". 

"Oamenii care au luat bani au facut-o din motive surprinzatoare", a declarat Persin pentru Huffington Post. "Un timp a recunoscut ca nu are nevoie de bani, iar o doamna a luat 19 dolari pentru a isi achita programarea la manichiura", a mai povestit tanarul. 

Din pacate, Persin a fost dezamagit de modul in care au reactionat oamenii pe care i-a intalnit in Union Square. Majoritatea celor care s-au oprit si au luat bani erau imbracati in haine de firma si posesori ai unor genti foarte scumpe. 

Dupa 90 de minute de la startul experimentului, Persin a intalnit un barbat fara adapost, iar suma pe care acesta i-a cerut-o tanarului este infima comparativ cu nevoile sale. 

"A luat doar 2 dolari! Mi-a spus ca vrea sa isi cumpere ceva de mancare!", a adaugat Persin

Impresionat de bunul simt al omului fara adapost, Persin i-a oferit acestuia 60 de dolari. 
 

 


Ce parere ai despre experimentul social gandit de Coby Persin?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni