• PRO TV
  • A slabit si poarta cele mai sexy tinute. Cum a aparut diva care a spus: "Mi-e frica sa raman gravida ca sa nu ma ingras"

A slabit si poarta cele mai sexy tinute. Cum a aparut diva care a spus: "Mi-e frica sa raman gravida ca sa nu ma ingras"

A slabit si poarta cele mai sexy tinute. Cum a aparut diva care a spus: "Mi-e frica sa raman gravida ca sa nu ma ingras"

Vedeta britanica Vicky Pattison a slabit 10 masuri si, de cand se aseamana cu un model, are grija sa poarte cele mai sexy tinute. Iata cum a atras atentia paparazzilor in urma cu putin timp.

In urma unui regim strict bazat pe controlul numarului de calorii pe care le consuma zilnic, Vicky Pattison a ajuns de la masura 16 la masura 6, reusind sa impresioneze cu silueta sa zvelta. De atunci, ea si-a innoit garderoba cu rochii sexy, mulate si decoltate, care ii scot in evidenta atuurile fizice.

Recent, ea a fost surprinsa intr-o tinuta oliv, cu umerii goi si decolteul la vedere, riscand sa sufere un accident vestimentar de proportii din cauza croielii aparte.

Intr-un interviu acordat pentru revista Closer, Vicky Pattison a vorbit despre dificultatile pe care le-a intampinat in timpul regimului, dar si despre teama cea mai mare pe care o are in prezent.

"Am muncit atat de mult si ma simt excelent acum. Mi-e frica sa nu ma ingras la loc, iar oamenii sa spuna ca am esuat", a explicat aceasta, care tine adesea primele pagini ale publicatiilor mondene de cand s-a facut remarcata in reality show-ul "Geordie Show".

Vezi imaginile aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni