• PRO TV
  • Are doar 6 ani si stie in intregime versurile hitului "Hello". Interpretarea pe care si Adele ar ascultat-o cu placere

Are doar 6 ani si stie in intregime versurile hitului "Hello". Interpretarea pe care si Adele ar ascultat-o cu placere

Are doar 6 ani si stie in intregime versurile hitului "Hello". Interpretarea pe care si Adele ar ascultat-o cu placere

Micuta Kimber a cucerit internetul cu vocea si pasiunea sa. Are doar 6 ani si se numara printre cele mai infocate fane ale cantaretei Adele. Fetita a fost filmata in timp ce interpreteaza hitul "Hello", iar modul in care simte melodia este de-a dreptul adorabil. 

Kimber este fara urma de indoiala un copil talentat. Mare admiratoare a cantaretei Adele, fetita a fost surprisa de parinti in timp ce canta piesa "Hello". Cu o chitara realziata din carton, micuta traieste intens momentul si reuseste sa transmita foarte mult in ciuda faptului ca are o varsta frageda. 

Citeste si: Adevarul din spatele fotografiilor pe care oamenii le publica pe retelele de socializare. Un video iti explica tot

Videoclipul a fost urmarit pana in prezent de peste 1 500 000 de oameni care s-au declarat incantati de reprezentatia data de micuta in sufrageria casei. Imbracata in pijamale, fetita ofera un spectacol minunat.

Kimbers rendition of Hello.With Kalynn Cooke and Reece Cooke

Posted by Ja'Michael A Murphy on Wednesday, December 2, 2015


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni