• PRO TV
  • I-au facut zile fripte lui Alex in "Home Alone 3". Cum arata hotii Petr Beaupre, Burton Jernigan si Earl Unger

I-au facut zile fripte lui Alex in "Home Alone 3". Cum arata hotii Petr Beaupre, Burton Jernigan si Earl Unger

I-au facut zile fripte lui Alex in "Home Alone 3". Cum arata hotii Petr Beaupre, Burton Jernigan si Earl Unger

Dupa ce micutul Kevin a facut senzatie cu aventurile lui din "Home Alone" 1 si 2, locul lui a fost luat de Alex Pruitt, eroul celei de-a treia parti a filmelor de Craciun.

Desigur, si locul Hotilor Umezi/Lipiciosi au fost luate de alti raufacatori. In cea de-a treia parte a seriei, patru infractori i-au dat cel mai tare batai de cap lui Alex (dintre care o femeie si trei barbati). Domnii erau Petr Beaupre (Olek Krupa), Burton Jernigan (Lenny von Dohlen) si Earl Unger (David Thornton).

Citeste si: Cat de frumoasa este "hoata" care il vana pe pustiul din "Singur acasa 3" si ce face dupa aproape 10 ani

Oleg Krupa a devenit cunoscut datorita rolurilor negative pe care le-a jucat in numeroase productii. Cele mai recente productii in care a aparut sunt "I'm Obsessed with You (But You've Got to Leave Me Alone)", "Butterflies of Bill Baker", "Blood ties", si "The Americans".


Lenny Von Dohlen nu e doar un actor priceput, ci si un tip care a tinut la educatia lui, absolvind cursurile Universitatii din Texas. El  a marcat aparitii in "Dark Power", "Annie and the Gypsy", "Camilla Dickinson".


David Thornton este casatorit cu cantareata Cyndi Lauper. Dupa rolul din Home Alone 3, actorul a jucat in numeroase filme si seriale, cele mai importante fiind "The Other Woman", "Jeremy Fink and the Meaning of Life" ai "Trophy Kids ".


Vezi cum arata acum AICI!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni