• PRO TV
  • PROTV a achizitionat "Survivor", formatul care a revolutionat televiziunea!

PROTV a achizitionat "Survivor", formatul care a revolutionat televiziunea!

PROTV a achizitionat "Survivor", formatul care a revolutionat televiziunea!

Survivor, show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, ajunge in Romania, numai la PRO TV! Un colt de paradis, rupt de orice urma de civilizatie, 16 aventurieri si un singur castigator sunt cuvintele cheie care descriu experienta unica prin care poti trece chiar tu!

Timp de cateva saptamani, 16 persoane vor fi trimise pe o insula pustie si vor trebui sa se descurce cu resurse minime. Camerele de filmat le vor urmari fiecare pas, in incercarea concurentilor de a trece peste conditiile nu intotdeauna prietenoase din show, in cursa pentru a deveni SUPRAVIETUITORUL si castigatorul premiului pus in joc.

Formatul Survivor este un adevarat fenomen, odata cu acesta fiind lansat genul reality-show in televiziune si continua sa reprezinte piesa de rezistenta in orice strategie de programare a unei statii TV. Survivor este un format care apartine Castaway Television, iar PRO TV a achizitionat licenta de productie si difuzare pentru Romania.

Formatul este difuzat in intreaga lume, peste 50 de teritorii avand licenta pentru productia locala a show-ului fenomen. Survivor este unul dintre putinele formate care reuseste sa inregistreze rezultate de audienta record in toate teritoriile in care este difuzat. Castigator a 7 premii Emmy, in unele teritorii, show-ul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 si chiar 30! 

Actiune, drama, emotii, locuri de filmare incredibile, provocari, rasturnari de situatie! Survivor nu este un simplu reality-show, ci un adevarat eveniment de televiziune, pe care telespectatorii il adora. Incepand de astazi, 23 decembrie, PRO TV da startul preselectiilor pentru super emisiunea Survivor! 

Ai ce trebuie? Trimite la adresa de email [email protected] un mesaj cu detalii despre tine si de ce vrei sa participi la acest show si poti deveni primul supravietuitor al Romaniei!


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni