• PRO TV
  • Trebuie sa privesti cu atentie aceste fotografii! Motivul pentru care au devenit virale te va emotiona pana la lacrimi

Trebuie sa privesti cu atentie aceste fotografii! Motivul pentru care au devenit virale te va emotiona pana la lacrimi

Trebuie sa privesti cu atentie aceste fotografii! Motivul pentru care au devenit virale te va emotiona pana la lacrimi

Baietelul din imagini are numai 9 ani, dar a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu gestul facut in memoria tatalui sau.

Ethan Vincent si-a admirat mereu tatal care a incercat sa isi ajute cat de mult a putut comunitatea din care facea parte si in slujba careia se afla. De meserie politist, acest barbat a incercat mereu sa ii insufle fiului sau dorinta si dragostea pentru bine.

Cand politistul a murit in timp ce facea un control de rutina pe strada, micutul Ethan a fost de neconsolat. Mama baietelului si-a dat seama ca acela este momentul in card trebuie sa faca ceva pentru memoria sotului ei si a decis sa apeleze la un fotograf.

April Reeves este un adevarat talent in arta fotografiei si a decis ca micutul Ethan este singurul care poate sa poarte cele mai de pret obiecte ale parintelui sau.

Rezultatul a fost pe placul tuturor, iar sotia omului legii a realizat ca in acest fel nimeni nu il va uita pe devotatul ei sot.

Tu ce parere ai?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni