• PRO TV
  • Dupa ce a declarat ca nu are noroc in dragoste, Sandra Bullock si-a gasit jumatatea si a adoptat o fetita

Dupa ce a declarat ca nu are noroc in dragoste, Sandra Bullock si-a gasit jumatatea si a adoptat o fetita

Dupa ce a declarat ca nu are noroc in dragoste, Sandra Bullock si-a gasit jumatatea si a adoptat o fetita

Actrita Sandra Bullock, in varsta de 51 de ani, a recunoscut, in repetate randuri, ca nu se considera norocosa in dragoste. Asta, insa, nu o face sa privbeasca spre viitor cu neincredere.

Dupa ce in 2009, Sandra Bullock a descoperit ca sotul ei, Jesse James, avea o aventura, actrita a decis sa fie mama singura si sa isi canalizeze toata atentia catre fiul ei, Louis. 

"Nu m-am simtit niciodata ca o victima. Am invatat asta de la mama mea", declara Sandra, la momentul respectiv, pentru cei de la rte.ie.

Ulterior, viata actritei a luat o intorsatura buna iar acum aceasta se intalneste cu fotograful Bryan Randall, in varsta de 49 de ani.

Cei doi au fost surprinsi la Disneyland, unde i-au dus pe cei doi copii ai actritei, Louis, in varsta de 5 ani si Laila, de 3. Pe micuta Laila, Sandra a decis sa o adopte in urma cu doar o luna iar acum cei 4 se poarta ca o adevarata familie americana, conform Daily Mail.Se pare ca Sandra a cunoscut-o si pe fiica iubitului sau si ca toate semnele indica faptul ca de data aceasta, relatia celor doi da roade frumoase pentru viitor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni