• PRO TV
  • Jey Gaga, sosia oficiala a cantaretei Lady Gaga! Vezi cum arata cele 10 finaliste! FOTO

Jey Gaga, sosia oficiala a cantaretei Lady Gaga! Vezi cum arata cele 10 finaliste! FOTO

Jey Gaga, sosia oficiala a cantaretei Lady Gaga! Vezi cum arata cele 10 finaliste! FOTO

Numele ei real este Jeimmy Carroza, este chiliana, are 21 de ani si ocupa primul loc la concurs de sosii ale cantaretei Lady Gaga, tanara al carei nume de scena este Jey Gaga fiind desemnata sosia oficiala a interpretei lui “Alejandro”.

In fotografia care i-a adus victoria, Jey Gaga apare cu un telefon in mana, in bikini si sutien in culorile de pe steagul Statelor Unite, exact cum apare originalul, Lady Gaga, in videoclipul la piesa pe care o canta impreuna cu Beyonce, “Telephone”.

Jey Gaga, sosia sudamericana a cantaretei Lady Gaga, are peste 10.000 de fani pe pagina ei de Facebook si este mandra ca este chiliana. “Sunt mandra ca sunt chiliana. Sper sa vorbesc cu Lady Gaga si sa ii spun sa vina sa sustina un concert in Chile”.

Dupa ce a initiat concursul “Show us your Gaga”, pe site-ul Billboard s-au inscris sute de fete dintre care s-au ales 10 finaliste, care au fost votate pe net.

Cea mai votata sosie, chiliana Jey Gaga, a castigat o calatorie la Las Vegas, unde va asista, pe 25 martie 2011, la un concert al celei pe care o imita atat de bine.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni