• PRO TV
  • Este unul dintre cei mai opulenti actori iar sotia lui este cu 20 de ani mai tanara. Cu cine este casatorit Nicolas Cage

Este unul dintre cei mai opulenti actori iar sotia lui este cu 20 de ani mai tanara. Cu cine este casatorit Nicolas Cage

Este unul dintre cei mai opulenti actori iar sotia lui este cu 20 de ani mai tanara. Cu cine este casatorit Nicolas Cage

Actorul american Nicolas Cage, in varsta de 52 de ani, este casatorit cu Alice Kim, in varsta de 32 de ani. Alice este cea de-a treia sotie a artistului si ii sta alaturi inca din anul 2004.

Dupa alte doua casatorii incheiate, Nicolas Cage pare sa isi fi gasit fericirea in bratele tinerei Alice. Anterior, actorul a fost casatorit cu Lisa Marie Presley (2002-2004) si cu Patricia Arquette (1995-2001).

Nicolas si Alice au impreuna un fiu, Kal-El Coppola Cage, al carui nume a fost a inspirat de unul dintre filmele cu Superman.

Desi intre cei doi exista o diferenta de varsta de 20 de ani, mariajul lor pare sa tina mai mult decat cele pe care Nicolas le-a avut in trecut. 



Dupa ce in 2011 artistul a petrecut o noapte inchis, din cauza unei altercatii pe care a  avut-o cu sotia sa, in public, Kim a negat toate acuzatiile care i se aduceau sotului sau iar relatia lor nu a parut deloc zdruncinata.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni