• PRO TV
  • Si-a desenat un "U" pe frunte, iar rezultatul a cucerit milioane de oameni. Mesajul acestei tinere este emotionant

Si-a desenat un "U" pe frunte, iar rezultatul a cucerit milioane de oameni. Mesajul acestei tinere este emotionant

Si-a desenat un "U" pe frunte, iar rezultatul a cucerit milioane de oameni. Mesajul acestei tinere este emotionant

Lauren Brocious este o tanara care a luat cu asalt internetul in ultima perioada, dupa ce a publicat un filmulet care dezvaluie realitatea dura a societatii in care traim.

Tanara a fost mereu luata in ras de catre colegii de scoala, de prieteni pentru ca era plinuta, iar acest lucru nu a facut decat sa isi piarda increderea in ea. Cand si-a dat seama ca si cea mai buna prietena a ei a inceput sa vorbeasca urat despre ea, tanara a realizat ca nu mai poate sa accepte situatia in care se afla.

Desi la prima vedere pare un tutorial se make-up, pe parcurs iti vei da seama ca Lauren a incercat sa transmita in filmuletul de mai jos un mesaj cu un impact emotional puternic. Si-a scris pe fata toate cuvintele urate pe care le-a primit de la cei de langa ei in toata aceasta perioada: "urata", "grasa", sau "fraiera". 

"Am ajuns sa ne aparam de vorbele celor din jur in loc sa avem grija de ceea ce facem noi. Tarziu ajungem sa ne dam seama ca suntem mult mai buni decat cuvintele cu care ne caracterizeaza oamenii din jurul nostru", a marturisit tanara.

Tu ce parere ai?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni