• PRO TV
  • Adevarul din spatele acestei imagini: cum arata fara niciun retus tanara care a creat un fenomen cu "parul curcubeu"

Adevarul din spatele acestei imagini: cum arata fara niciun retus tanara care a creat un fenomen cu "parul curcubeu"

Adevarul din spatele acestei imagini: cum arata fara niciun retus tanara care a creat un fenomen cu "parul curcubeu"

Ursula Goff i-a cucerit pe utilizatori dupa ce a postat o imagine cu o coafura curcubeu, in care arata desprinsa din pictoriale.

Dupa ce poza ei a devenit extrem de populara pe internet si a fost distribuita de foarte multi utilizatori, Ursula a postat pe Facebook un mesaj in care explica si cum a reusit acea poza.

Ei bine, desi nu este realizata in Photoshop, tanara a folosit cateva trucuri care i-au schimbat complet infatisarea fata de cum ar arata in mod normal.

Astfel, Ursula a postat doua imagini, una langa cealalta: o imagine cu ea intr-o zi obisnuita si cea in care parul vopsit in nuantele curcubeului se asaza perfect in bucle, pe umeri. Ea explica si trucurile pe care le-a folosit pentru a crea imaginea perfecta.

"Nu am editat niciuna dintre poze, dar au fost facute la cateva zile distanta. Cred ca este important sa observat diferenta de lumina, unghiul si mimica, plus machiajul si veti vedea ce diferenta uriasa fac aceste detalii. Social media iti poate crea impresia ca toti ceilalti arata perfect, dar nu este adevarat intotdeauna. Stiu ce inseamna sa te lupti cu aceste stereotipuri si cred ca toti ar trebui sa incetam sa ne comparam cu altii si sa reusim sa ne acceptam asa cum sunt noi in realitate".

Postarea tinerei le-a incuraja si pe alte tinere sa posteze imagini cu ele naturale versus cele in care aplica diverse trucuri. 

 

So I didn't edit either one of these photos, but they were taken just a few days apart. I think it's important to note...

Posted by Ursula Goff on Tuesday, December 8, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni