• PRO TV
  • Are doar 17 ani si e o combinatie reusita intre Ariana Grande si Kylie Jenner. Madison Beer,noua senzatie a Instagramului

Are doar 17 ani si e o combinatie reusita intre Ariana Grande si Kylie Jenner. Madison Beer,noua senzatie a Instagramului

Are doar 17 ani si e o combinatie reusita intre Ariana Grande si Kylie Jenner. Madison Beer,noua senzatie a Instagramului

Madison Beer este o tanaa de 17 ani, frumoasa, talentata si cu mare potential de a deveni o adevarata vedeta. Deja o urmaresc peste 6 milioane de oameni pe Instagram, iar Justin Bieber este fanul ei.

Ca si Justin Bieber, Madison Beer a ajuns cunoscuta mai intai pe Youtube, acolo unde piesele cantate de ea au strans milioane de vizualizari.

Bieber a vazut unul dintre aceste filmulete incarcate de tanara cantareata, i-a placut vocea ei si a pus un link catre piesa pe Twitter. Din acel moment, Madison a devenit cunoscuta in industria muzicala.In prezent, Madison Beer are acelasi manager ca si Justin Bieber - Scooter Braun, scrie site-ul perfecte.ro.

Sursa FOTO: Getty Images


Ca si look, Madison Beer este o combinatie interesanta intre Ariana Grande si Kylie Jenner. La cel mai recent eveniment monden, Madison si-a prins parul intr-o coada ca a Arianei, iar asemanarea este evidenta.

Insa pe Instagram, postarile cantaretei ne duc mai degraba cu gandul la Kylie Jenner, o alta tanara care a luat cu asalt site-urile de socializare pe cand avea 16 ani. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni