• PRO TV
  • Testul arborelui. Vezi ce spune poza pe care o alegi despre tine si personalitatea ta

Testul arborelui. Vezi ce spune poza pe care o alegi despre tine si personalitatea ta

Testul arborelui. Vezi ce spune poza pe care o alegi despre tine si personalitatea ta

Poate ca ai auzit de testul arborelui si ai desenat chiar cateva modele de-a lungul vietii. De data acaesta insa, nu vei avea nevoie de hartie si pix, ci va trebui doar sa alegi un arbore care sa te reprezinte.

Mai jos, vei vedea o imagine cu sase arbori. Fara sa te gandesti prea mult, alege-l pe cel care iti place cel mai mult, care te reprezinta sau pe care crezi ca l-ai fi schitat chiar tu.

Apoi, citeste descrierea si vezi ce spune optiunea despre tine si personalitatea ta:

1. Esti deschisa, carismatica si ii influentezi pozitiv pe cei din jurul tau, ba chiar uneori le schimbi viata. Adori sa comunici, sa-ti expui punctele de vedere si sa fii creativa. Esti o persoana foarte sociabila, iar popularitatea si scena sociala sunt foarte importante pentru tine. Te atrage iremediabil arta si esti o mare iubitoare de frumos. 

2. Ai o fire idealista, cugeti adesea la lucruri profunde si iti place sa le imbunatatesti viata celor din jurul tau. Ai o putere interioara iesita din comun, chiar daca cei din jur te percep ca fiind mai slaba si mai emotiva decat esti. Esti altruista, curioasa si foarte atenta la detalii. 

Citeste mai multe pe perfecte.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni