• PRO TV
  • Inna, imaginea care demonstreaza ca e posesoarea unui trup perfect. Cum arata intr-o pereche de pantaloni minusculi

Inna, imaginea care demonstreaza ca e posesoarea unui trup perfect. Cum arata intr-o pereche de pantaloni minusculi

Inna, imaginea care demonstreaza ca e posesoarea unui trup perfect. Cum arata intr-o pereche de pantaloni minusculi

Are 12 milioane de fani si este una dintre cele mai de succes cantarete din Romania. Inna impresioneaza la fiecare aparitie publica, iar piesele sale ajung hituri peste noapte.

Fie ca publica fotografii in care apare nemachiata si necoafata, fie ca le ofera fanilor imaginii realizate inainte de a urca pe scena, Inna reuseste intotdeauna sa ii surprinda placut pe toti cei care ii urmaresc activitatea.

Citeste si: Se trezeste in fiecare dimineata la ora 4:00. Motivul pentru care acest barbat a impresionat peste 25 000 000 de oameni

Recent, cantareata a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti minusculi si un sutien care ii pune in evidenta bustul. Desi in Romania ne confruntam cu temperaturi scazute si ninsori, Inna pare sa se bucure de soare si vreme frumoase intr-un loc exotic. 

Imbracata sumar, cantareata le-a oferit fanilor o imagine care a strans peste 66 000 de aprecieri in mai putin de 24 de ore la postare. Fara urma de indoiala, Inna este posesoarea unui trup de invidiat, iar tinuta purtata in drum spre plaja nu face decat sa ii sublinieze atuurile fizice. 

To the beach #PuraVida

Posted by INNA on Tuesday, January 5, 2016

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni