• PRO TV
  • 7 greseli pe care poti sa le faci atunci cand saruti un barbat. Cum le eviti

7 greseli pe care poti sa le faci atunci cand saruti un barbat. Cum le eviti

7 greseli pe care poti sa le faci atunci cand saruti un barbat. Cum le eviti

Sarutul este un act natural, dar majoritatea femeilor se fac vinovate de cel putin una dintre greselile de mai jos. Descopera daca gresesti si tu si perfectioneaza-te in arta sarutului.

1. Folosesti prea mult limba

Chiar daca sarutul frantuzesc este pe placul multor barbati, poti fi pasionala fara sa il ineci pe celalalt cu limba ta. De fapt, nu trebuie sa fii agresiva ca sa demonstrezi ca-ti place sa-l saruti, s-ar putea sa-l sperii.

Citeste si: Fa-l sa nu mai aiba ochi pentru alta! Cum iti pastrezi iubitul doar la tine in pat

2. Il saruti mereu la fel

Daca esti intr-o relatie de lunga durata si-ti saruti iubitul in fiecare zi la fel, s-ar putea sa va plictisiti la un moment dat. In fond, varietatea e importanta intr-o relatie. Musca-l usor de buza din cand in cand, saruta-l intr-un loc neobisnuit sau schimba ritmul.

3. Ai buzele prea uscate

Pentru un sarut perfect, ai nevoie de buze catifelate si hidratate. Ingrijeste-le, asadar, daca vrei sa-si doreasca sa te sarute tot timpul. Un sarut uscat nu are cum sa fie unul pasional.

4. Nu stabilesti de la inceput niste limite

Un sarut se poate transforma din dulce in acru cu cateva atingeri nedorite. Daca sunteti la inceput si nu esti dispusa sa mergi prea departe, ar fi bine sa-i spui inainte. Daca nu stabilesti tu niste limite, el va fi nevoit sa le testeze si asa s-ar putea sa ajungeti intr-o situatie neplacuta.

Citeste continuarea articolului aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni