• PRO TV
  • O adevarata lectie de viata. A refuzat sa mearga cu el la intalnire, dar un simplu gest a facut-o sa se razgandeasca

O adevarata lectie de viata. A refuzat sa mearga cu el la intalnire, dar un simplu gest a facut-o sa se razgandeasca

O adevarata lectie de viata. A refuzat sa mearga cu el la intalnire, dar un simplu gest a facut-o sa se razgandeasca

O tanara a primit o lectie de viata pe care nu o va uita niciodata. In timp ce astepta un grup de prieteni, protagonista materialului video de mai jos este abordata de tanar necunoscut. Nestiind ca este filmata, fata are parte de o experienta din care a avut multe de invatat. 

Din ce in ce mai multi tineri decid sa filmeze experimente sociale din dorinta de a evidentia modul in care oamenii reactioneaza atunci cand sunt pusi in fata unor situatii anume. Pe canalul de YouTube RiskyRobTV a fost publicat un material video al carui subiect a atras peste 7 000 000 de vizualizari pana in prezent. 

Tanarul din imagini si-a dorit sa surprinda modul in care tinerele reactioneaza atunci cand realizeaza ca sunt invitate in oras de un barbat potent din punct de vedere financiar. Barbatul alege sa abordeze o tanara care pare sa astepte pe cineva. Acesta ii propune sa mearga impreuna cu el sa bea o cafea, dar aspectul sau fizic nu o convinge pe femeie sa accepte. 

Dezamagit, barbatul pleaca, dar isi scapa intentionat geanta din care ies o multime de bancnote. Acestea se imprastie pe trotuar, iar la vederea lor, tanara pare sa isi schimbe parerea despre necunoscut. Brusc, aceasta accepta invitatia si cei doi merg impreuna la o terasa. 

Pentru a ii da o lectie tinerei, protagonistul videoclipului alege sa o abandoneze la masa si sa o lase sa isi achite singura nota de plata. Cum reationeaza femeia cand realizeaza ca a fost pacalita? Urmareste finalul in materialul video de mai jos. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni