• PRO TV
  • A legat-o la ochi si i-a facut cea mai mare surpriza. Reactia femeii face acum inconjurul internetului

A legat-o la ochi si i-a facut cea mai mare surpriza. Reactia femeii face acum inconjurul internetului

A legat-o la ochi si i-a facut cea mai mare surpriza. Reactia femeii face acum inconjurul internetului

Clipurile in care iubitii se surprind unul pe celalalt devin virale peste noapte, indiferent ca e vorba despre farse pe care cei doi si le pregatesc sau despre cereri in casatorie.

De data aceasta, Cameron si-a dorit sa o surprinda pe iubita lui si sa ii ofere o zi de neuitat. Asa ca a legat-o la ochi si a condus-o spre locul in care pregatise totul.

Acolo ii asteptau prietenii lor si totul era aranjat ca pentru o petrecere iar iubita lui Cameron chiar a avut impresia ca acestia i-au confundat ziua de nastere. Nu aceasta era, insa, surpriza.

Brittany a inteles ce se intampla abia in momentul in care iubitul ei s-a asezat in genunchi si a dorit sa o intrebe daca vrea sa fie sotia lui. Tanara nu a mai apucat sa raspunda, din cauza emotiilor si chiar a lesinat aproape instantaneu.

Brittany si-a revenit rapid din soc, fara cea mai mica problema iar cei doi au reluat momentul, care s-a finalizat cu Brittany zicand "da" chiar inainte de a auzi toata intrebarea.

Clipul a devenit viral, conform Little Things si o multime de persoane au apreciat surpriza lui Cameron si mai ales reactia incredibila a iubitei sale.

Vezi si tu clipul:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni