• PRO TV
  • Transformarea incredibila prin care a trecut una dintre cele mai iubite actrite latine. Cum arata Penelope Cruz fara par

Transformarea incredibila prin care a trecut una dintre cele mai iubite actrite latine. Cum arata Penelope Cruz fara par

Transformarea incredibila prin care a trecut una dintre cele mai iubite actrite latine. Cum arata Penelope Cruz fara par

Este una dintre cele mai iubite actrite latine, insa de data aceasta Penelope Cruz socheaza cu aparitia sa. Frumoasa actrita renunta la parul lung si stralucitor care o ajuta sa se faca si mai remarcata si pozeaza rasa in cap.

Penelope apare intr-un nou film, "Ma Ma", in care joaca rolul unei femei care se afla in lupta cu cancerul. Actrita scoate la iveala o cauza importanta, lasandu-se fotografiata si filmata fara par, dar si goala.Filmul a fost deja lansat in Spania, iar acum se lanseaza in intreaga lume. 

Penelope Cruz declara, anul trecut, pentru show-ul de radio "Cadena Ser, ca pelicula a reprezentant o adevarata provocare: "Acesta este unul dintre cele mai minunate personaje pe care mi-a fost dat sa le interpretez. M-am indragostit de povestea acestei femei, care este o zeita, o inteleapta", a spus actrita in varsta de 41 de ani, conform Daily Mail.

Personajul se numeste Magda si este o profesoara curajoasa, fara loc de munca, ce are un fiu si infrunta cancerul cu optimism si curaj.

"A fost foarte important ca eu sa-mi asum riscul si in niciun moment nu m-a ingrijorat daca sunt frumoasa, urata sau foarte urata. Este un tribut pentru toate femeile care se lupta cu aceasta boala", a mai spus Penelope.


Penélope Cruz plays a woman fighting breast cancer in movie, Ma Ma

Posted by Daily Mail Celebrity on Wednesday, 20 January 2016

Vezi mai jos trailerul filmului "Ma Ma":


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni