• PRO TV
  • Taie rochii vechi de mireasa in bucatele mici si le transforma in daruri nepretuite. Gestul ei aduce alinare parintilor

Taie rochii vechi de mireasa in bucatele mici si le transforma in daruri nepretuite. Gestul ei aduce alinare parintilor

Taie rochii vechi de mireasa in bucatele mici si le transforma in daruri nepretuite. Gestul ei aduce alinare parintilor

Allison si-a decoperit pasiunea pentru croitorie in copilarie. De atunci, femeia s-a perfectionat si a decis sa isi foloseasca talentul pentru a veni in ajutorul parintilor care si-au pierdut bebelusii. 

Totul a inceput atunci cand Allison a primit un tipar de haine pentru bebelusi si a fost rugata sa il transforme intr-o hainuta pentru un nou nascut care a parasit prematur aceasta lume. Rugamintea venea din partea unei persoane care isi dorea sa ajute o familie aflata in suferinta, iar Alisson a acceptat fara sa clipeasca aceasta dorinta. 

Citeste si: A suferit de depresie si a ales sa isi faca un tatuaj pe care doar ea il intelege. Adevarul pe care il ascunde

Pentru a realiza acest gen de hainute, Allison taie rochii vechi de mireasa in bucati mici si, cu multa delicatele si rabdare, le tranforma in lucruri pe care nu le gasesti in niciun magazin de profil.

In ciuda faptului ca are un job cu norma intreaga, care ii ocupa tot timpul, Allison nu renunta la aceasta activitate. Femeia este sustinuta de Don, sotul sau, si ajutata sa duca la bun sfarsit toate comenzile, scrie LittleThings.com. Fara urma de indoiala, Allison este un om deosebit care isi pune talentul in slujba celor aflati in suferinta. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni