• PRO TV
  • A aflat ca iubitul ei, Darth Vader, o paraseste. Vezi reactia amuzanta a actritei din "50 Shades of Grey"

A aflat ca iubitul ei, Darth Vader, o paraseste. Vezi reactia amuzanta a actritei din "50 Shades of Grey"

A aflat ca iubitul ei, Darth Vader, o paraseste. Vezi reactia amuzanta a actritei din "50 Shades of Grey"

Dakota Johnson, actrita din filmul care facut furori anul trecut, "Fifty Shades of Grey", se face remarcata la fiecare aparitie publica, uneori ajutata de stilul vestimentar deosebit pe care il are, alteori pur si simplu prin felul sau de a fi.

Simpatica actrita in varsta de 26 de ani a fost invitata la  "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" iar Dakota si prezentatorul show-ului au avut parte de o distractie pe cinste.

Cei doi s-au provocat reciproc sa participe la un joc. Acesta presupunea ca fiecare, pe rand, sa primeasca un mic scenariu si sa interpreteze un rol, improvizand  pe baza unei situatii comice.

Dakota a fost nevoita sa joace rolul "iubitei lui Darth Vader", personajul din "Star Wars" si sa presupuna ca acesta o suna si ii spune ca o va parasi pentru o alta femeie.

Vedeta din "Fifty Shades of Grey" si-a intrat in rol complet si spre amuzamentul tuturor, chiar a fost foarte aproape de a face o gafa. Prezentatorul show-ului a oprit-o, insa, inainte ca actrita sa spuna cuvinte nepotrivite orelor la care se difuzeaza emisunea. Cei doi s-au amuzat copios iar clipul a strans peste 1.5 milioane de aprecieri pe youtube.

Urmareste mai jos sceneta amuzanta a celor doi:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni