• PRO TV
  • Parea o zi normala de lucru, dar totul s-a schimbat intr-o secunda cand un om al strazii i-a cerut ajutorul

Parea o zi normala de lucru, dar totul s-a schimbat intr-o secunda cand un om al strazii i-a cerut ajutorul

Parea o zi normala de lucru, dar totul s-a schimbat intr-o secunda cand un om al strazii i-a cerut ajutorul

Ceea ce parea o alta zi normala de lucru s-a transformat intr-o amintire de neuitat pentru Shoshannah Hensley.

Shoshannah Hensley, care lucreaza ca agent comercial intr-o benzinarie din Idaho, a avut parte de o experienta pe care nu o va uita niciodata. 

Citeste si: Camerele au surprins niste hoti in timp ce incercau sa-i fure masina. Reactia unei mame a schimbat viata copiilor ei

Intr-o zi ce nu parea a fi cu nimic diferita de toate celelalte zile de lucru, un client a trecut pragul statiei de alimetare si a i-a cerut tinerei ajutorul. In momentul in care l-a privit pe barbat, Shoshannah a avut impresia ca l-a mai intalnit candva, insa in prima instanta nu a realizat motivul pentru care chipul omului fara adapost i se pare cunoscut. 

In momentul in care barbatul a rugat-o sa ii verifice cardul pentru alimente, tanara a avut o revelatie. Dorind sa isi risipeasca toate indoielile, femeia l-a intrebat pe barbat care ii este numele, iar raspunsul oferit de acesta a ajutat-o sa se lamureasca in totalitate: "Esti tatal meu natual. Te caute de peste 20 de ani", a spus Shoshannah cand a realizat cine se afla in fata sa, scrie WPXI. 

Intalnirea dintre Shoshannah si Eugene Hensley Sr. s-a dovedit a fi una emotionanta. Atunci cand au acordat un interviul in care ne impartasesc povestea lor, cei doi nu si-au putut stapani lacrimile.    


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni