• PRO TV
  • Are aparitii impecabile pe scena, dar face sacrificii. Cum arata Britney Spears dupa o zi de repetitii

Are aparitii impecabile pe scena, dar face sacrificii. Cum arata Britney Spears dupa o zi de repetitii

Are aparitii impecabile pe scena, dar face sacrificii. Cum arata Britney Spears dupa o zi de repetitii

Britney Spears este una dintre vedetele care au depus un efort substantial pentru a reveni pe scena intr-o forma excelenta. Iar munca pe care o depune da rezultate. Cu toate acestea, antrenamentele si repetitiile pe care cantareata le face lasa urme.

Britney a anuntat ca va schimba prezentarea scenica a piesei Piece of Me si a dezvaluit pe pagina ei de socializare o imagine care demonstreaza ca se straduieste din rasputeri pentru a imbunatati prestatiile pe care le are.

In varsta de 34 de ani, Britney a ales sa impartaseasca fanilor sai o fotografie in care apar picioarele sale, care in urma repetitiilor intense, sunt pline de vanatai.

In ciuda faptului ca vanataile par dureroase, Britney pare sa fie mandra de toate eforturile pe care le depune si chiar a ales sa glumeasca pe seama semnelor de pe corpul ei. "Muncim din greu pentru show! Ne pregatim!", a scris Britney, conform Daily Mail.

Cantareata este prezenta in mod constant pe retelele de socializare si nu rateaza ocazia de a-si atrage atat fani noi cat si de a-si pastra simpatia celor care deja o apreciaza.

In prezent Britney se ocupa si de pregatirea unui nou album. Deocamdata, diva nu a dezvaluit nimic legat de data de lansare a acestuia.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni