• PRO TV
  • Dornice sa atraga atentia! In ce ipostaza s-au lasat pozate Christina Aguilera si Miley Cyrus

Dornice sa atraga atentia! In ce ipostaza s-au lasat pozate Christina Aguilera si Miley Cyrus

Dornice sa atraga atentia! In ce ipostaza s-au lasat pozate Christina Aguilera si Miley Cyrus

In urma cu cateva zile, Miley cyrus si-a bucurat fanii de pe retelele de socializare cu o veste de zile mari: va participa la The Voice in postura de "consilier" al Christinei Aguilera. Asa cum ne-a obisnuit, Miley Cyrus a facut marele anunt intr-o maniera proprie.Cantareata s-a fotografiat cu limba scoasa in apropierea celebrului buton rosu.

Se pare ca gestul preferat al lui Miley nu a ramas insa anonim nici dupa anuntul facut de cantareata. Ba mai mult, Christina Aguilera a intrat in joc si a pozat si ea intr-o postura asemanatoare.

Cele doua s-au lasat fotografiate in timp ce parea ca incearca sa apese butonul scaunului rosu cu limba, ca fel ca in imaginea pe care Miley a impartasit-o fanilor anterior.

Aguilera, in varsta de 35 de ani, chiar a declarat ca ziua in care Miley i-a fost alaturi a fost  "Cea mai amuzanta zi de la The Voice, dintotdeauna!", scrie Daily Mail.

Alaturi de Miley, care o va ajuta pe Christina Aguilera, se va alatura si Gwen Stefani, care va fi sfatuitorul lui Blake Shelton in concurs. Gwen Stefani a fost unul dintre juratii show-ului insa la intoarcerea X-tinei, a fost nevoita sa ii redea locul pe scaun.

Lui Pharell i se alatura Sean "Diddy Combs" iar lui Adam Levine ii vine in ajutor Tori Kelly.

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni