• PRO TV
  • S-a aflat ! Cat de multa baterie consuma aplicatia Facebook de pe telefonul tau

S-a aflat ! Cat de multa baterie consuma aplicatia Facebook de pe telefonul tau

S-a aflat ! Cat de multa baterie consuma aplicatia Facebook de pe telefonul tau

Facebook este cea mai discutata platforma de socializare iar intrebarile pe care utilizatorii ei le au nu se termina niciodata, fie ca este vorba despre noutatile pe care reteaua le aduce sau despre cum poate afecta aceasta gadget-urile de pe care este accesata.

Facebook pune la dispozitie modalitati nenumarate de a face parte din viata de zi cu zi a fiecaruia, lucru ce  consuma multa energie, fie a ta fie a dispozitivului pe care il folosesti.

Cei de la The Guardian declara ca Facebook consuma aproximatv 20% din bateria mobilelor cu sistem Android, diferenta facandu-se in functie de tipul de telefon pe care il ai.

Pentru utilizatorii iPhone, din baterie se consuma in jur de 15 %, mai ales daca platforma de socializare nu este utilizata direct prin aplicatie, ci prin alte browsere.

Consumul de baterie are loc deoarece reteaua de socializare preia si reda informatii non-stop, improspatandu-se chiar si atunci cand aplicatia nu este deschisa pe telefon, dar esti logat in contul tau de utilizator.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni