• PRO TV
  • Cum sa iti faci o manichiura perfecta chiar la tine acasa. Trucul pe care il vei adora - VIDEO

Cum sa iti faci o manichiura perfecta chiar la tine acasa. Trucul pe care il vei adora - VIDEO

Cum sa iti faci o manichiura perfecta chiar la tine acasa. Trucul pe care il vei adora - VIDEO

Se spune ca manichiura este o carte de vizita pentru orice femeie. Fie ca adora manichiura clasica, fie ca prefera modele in tendinte, doamnele acorda o atentie deosebita modului in care arata unghiile lor.

Un tutorial publicat pe YouTube ne invata cum putem obtine acasa un model de manichiura deosebit, care iti va completa cu succes look-ul de zi cu zi. Manichiura monocroma este adecvata zilelor lucratoare, putand fi purtata chiar si la birou.

Materialul video de mai jos iti arata pas cu pas cum sa iti faci un model de unghii superb folosind o banala scobitoare. Da, ai citit bine, o scobitoare. 

Citeste si: Un truc absolut genial. Isi pune pasta de dinti pe unghii, iar rezultatul este spectaculos

Primul pas este sa iti aplici pe unghii o baza, dupa care este recomandat sa folosesti o oja mata. Este important ca stratul de oja sa nu se usuce complet.

Urmatoarea etapa consta in aplicarea a trei dungi de oja inchisa la culoare. Se recomanda ca pensula sa nu aiba prea mult produs pe suprafata sa pentru ca respectivele dungi sa poata fi usor desenate. 

Inainte ca acest ultim strat sa fie uscat in totalitate, traseaza forma literei "S" cu ajutorul unei scobitori. Rezultatul final te va convinge sa incerci si tu acest model de manichiura monocroma.    

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni