• PRO TV
  • Si-a comandat mancare de la un restaurant local, dar i-au gresit preparatul. Reactia proprietarul a devenit virala

Si-a comandat mancare de la un restaurant local, dar i-au gresit preparatul. Reactia proprietarul a devenit virala

Si-a comandat mancare de la un restaurant local, dar i-au gresit preparatul. Reactia proprietarul a devenit virala

Cand Shelby Dirrim s-a oprit sa ia ceva de mancare de la un restaurant din apropierea casei, nu si-a imaginat ca totul se va viraliza cu o viteza uimitoare.

Atunci cand si-a comandat mancarea, Dirrim a cerut din meniu un preparat fara gluten pentru ca tinea o dieta, dar cand a ajuns acasa si-a dat seama ca i-a fost gresita comanda. "Nu sunt genul de persoana care face reclamatii, dar in seara aceea am sunat si le-am spus frumos ce s-a intamplat", a scris tanara pe pagina de Facebook.

Ce a urmat, a lasat-o fara cuvinte. Dirrim s-a trezit acasa cu proprietarul restaurantului si cu comanda buna. Cei doi au facut o poza impreuna, iar tanara a publicat imaginea pe pagina sa de Facebook. La putin timp de la publicarea pozei, zeci de mii de oameni si-au spus parerea si au felicitat gestul barbatului.

 

Tonight I stopped at the Chick-Fil-A off of Michigan St. (South Bend) for a late dinner after a long day. Because of my...

Posted by Shelby Dirrim on Tuesday, January 19, 2016

Cand au mers la un interviu televizat, proprietarul restaurantului a marturisit ca a vrut sa indrepte greseala facuta de angajatii sai si ca a mai facut acest lucru si pentru alti clienti, iar Dirrim a spus ca este clienta pe viata la restaurantul barbatului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni