• PRO TV
  • Limbajul erotic din timpul unei partide de sex! Vorbesti sau nu?

Limbajul erotic din timpul unei partide de sex! Vorbesti sau nu?

Limbajul erotic din timpul unei partide de sex! Vorbesti sau nu?

Este sau nu este excitant sa vorbesti in timpul unei partide de sex? Iata una dintre intrebarile, firesti, pe care si-o pune un cuplu de indragostiti, iar raspunsul nu este unul sablon, o reteta, pe care sa ti-o prescrie sexologul sau prietenii mai experimentati, tocmai buna ca sa prelungeasca placerea sau sa te ajute sa performezi sexual.

Se spune ca femeilor le place sa vorbeasca, iar barbatilor - sa priveasca. Daca ar fi intrutotul adevarat, ar insemna ca barbatii sunt muti in pat, in timp ce femeile emit, printre gemete si gafaituri, tot felul de cuvinte obscene si indemnuri erotice.

Bineinteles ca exista si femei tacute in timpul unei partide de sex, pe care le inhiba sa vorbeasca sau sa li se vorbeasca, dupa cummulti barbati sunt limbuti, care considera ca este  excitant sa le vorbeasca “murdar” partenerelor.

Daca iti place sa vorbesti in timpul unei partide hot de sex, ideal ar fi sa stii si ce gen de limbaj erotic ar fi pe gustul lui/ ei: romantic, senzual, lasciv, obscen, ironic, echivoc, porno.

De obicei, in pat se rostesc cuvinte interzise, iar pe unele femei le intimideaza un astfel de limbaj erotico-agresiv, in timp ce pe altele le excita la maximum. Prin urmare, cei doi parteneri trebuie sa se cunoasca foarte bine, sa stie fiecare ce pozitii sexuale si ce limbaj erotic sunt si pe placul celuilalt.

Se spune ca, mai ales, barbatii adora sa li se spuna cuvinte voluptoase, explicite, obscenitati in timpul unei partide sexuale, insa exceptiile intaresc regula.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni