• PRO TV
  • Schimbare de look pentru una dintre cele mai controversate vedete. Cum arata acum Katie Price

Schimbare de look pentru una dintre cele mai controversate vedete. Cum arata acum Katie Price

Schimbare de look pentru una dintre cele mai controversate vedete. Cum arata acum Katie Price

Katie Price este una dintre cele mai controversate vedete din Marea Britanie. Aspectul excentric si aparitiile extravagante au adus-o in ultimii 16 ani constant pe primele pagini ale publicatiilor mondene, si nici nu e de mirare ca jurnalistii adora sa scrie despre ea.

Schimbarea de look pe care si-a facut-o Katie Price in urma cu cateva zile a surprins pe toata lumea datorita naturaletii si a simplitatii alegerii pe care a facut-o.

Recunoscuta pentru aparitiile si coafurile foarte indraznete si cateodata destul de exagerate, vedeta de 37 de ani a ales sa treaca printr-o transformare majora, una plina de bun gust.

Noua coafura a lui Katie Price, un bob mediu in nuanta de blond pal, o prinde de minune si o face sa arate mai bine ca niciodata.

Katie Price si-a facut debutul in showbiz in calitate de model si, prin aparitiile excentrice, a reusit sa se transforme in vedeta de televiziune, autoare si cantareata. Cu toate ca reuseste sa vanda mii de carti anual, corpul ei ramane cea mai importanta arma de seductie, iar sanii ei, cei mai cunoscuti din UK.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni