• PRO TV
  • Pozele care au luat cu asalt internetul. Cum se transforma o femeie intr-un sex simbol in doar 30 de secunde - VIDEO

Pozele care au luat cu asalt internetul. Cum se transforma o femeie intr-un sex simbol in doar 30 de secunde - VIDEO

Pozele care au luat cu asalt internetul. Cum se transforma o femeie intr-un sex simbol in doar 30 de secunde - VIDEO

O tanara populara pe Instagram a decis sa le dezvaluie celor care utilizeaza retelele de socializare ca nu tot ceea ce se vede este si adevarat.

Jessica Pack este arhitect peisagist in Florida , iar anul trecut in luna iunie a decis ca a venit vremea sa faca ceva pentru ea si sa inceapa sa faca sport. Totul a pornit de la o poza in care i s-a parut ca arata ca o "balena". Tanara in varsta de 26 de ani a inceput sa faca exercitii si sa isi tina un jurnal chiar pe contul de Instagram.

Chiar daca a strans peste 50 000 de oameni care ii urmareau contul, tanara a marturisit ca scopul ei nu a fost sa primeasca cat mai multe parecieri, ci pur si simplu a crezut ca asa se va motiva mai bine sa isi indeplineasca obiectivul.

Saptamana trecuta, tanara a decis sa faca ceva ce nu mai facuse niciodata pana acum. A publicat pe Instagram doua imagini in costum de baie intr-un colaj de tipul "before and after". Imaginile erau diferite, iar corpul ei parea ca a trecut printr-o transformare majora, dar Pack a venit si cu explicatia: fotografiile au fost facute la un interval de doar 30 de secunde, iar diferenta vine din postura corpului.

Mesajul ei pentru tinerele din intreaga lume este sa se simta bine in pielea lor si sa aiba incredere in ele.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni