• PRO TV
  • Adevarul despre tatuajul cu Selena Gomez. Ce a dezvaluit Justin Bieber in urma cu putin timp i-a surprins pe fani

Adevarul despre tatuajul cu Selena Gomez. Ce a dezvaluit Justin Bieber in urma cu putin timp i-a surprins pe fani

Adevarul despre tatuajul cu Selena Gomez. Ce a dezvaluit Justin Bieber in urma cu putin timp i-a surprins pe fani

Baiatul "rau" Justin Bieber incearca sa isi consolideze imaginea de adult si vorbeste, pentru prima oara deschis, despre tatuajele lui si semnificatiile lor puternice.

Cu ocazia unui pictorial de senzatie pentru publicatia GQ, Justin Bieber a decis sa vorbeasca deschis si despre tatuajele lui. Astfel, el a povestit ca pasiunea a inceput la 16 ani, cand si-a facut primul desen, un pescarus, in zona soldului. La vremea respectiva, tatal cantaretului i-a rugat pe artisti sa nu spuna ca Bieber vine sa isi deseneze pielea, intrucat nu isi dorea sa ii strice imaginea de pusti inocent. 

Dincolo de acest model, Justin mai are chipul lui Iisus tatuat pe pulpa piciorului, dar si o bufnita, pe mana, care semnifica intelepciune, maretie si putere. Tot pe mana insa, artistul are unul dintre cele mai controversate tatuaje ale lui: chipul Selenei Gomez, insotit de o pereche de aripi.

Desi pana acum Bieber nu a confirmat ca imaginea ar reprezenta-o pe Selena, acum el a dezvaluit: "Aceasta este fosta mea iubita. Am incercat sa-i acopar chipul cu niste umbre, dar oamenii isi dau inca seama despre cine e vorba".

Cu putin timp inainte de realizarea acestui material video, idolul adolescentelor din intreaga lume si-a marit colectia de desene pe piele cu inca un tatuaj, pe care si l-a facut pe ceafa. Credincios din fire, Justin are o pereche de aripi.

Acest desen reprezinta cel de-al 52-lea tatuaj al cantaretului, care mai are, printre altele, o cruce pe piept, o coroana pe pectoralul stang, un arlechin pe antebratul drept si un tigru pe mana dreapta, despre care a vorbit in filmuletul urmator:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni