• PRO TV
  • Tatal si fratele ei sunt celebri, ea e naucitor de sexy. Cum arata Francesa, fiica lui Clint si sora lui Scott Eastwood

Tatal si fratele ei sunt celebri, ea e naucitor de sexy. Cum arata Francesa, fiica lui Clint si sora lui Scott Eastwood

Tatal si fratele ei sunt celebri, ea e naucitor de sexy. Cum arata Francesa, fiica lui Clint si sora lui Scott Eastwood

Clint Eastwood a facut istorie la Hollywood. Mai nou, fiul sau, Scott, ii calca pe urme. Putini stiu insa ca si una dintre cele cinci fiice ale actorului este o tripla amenintare pentru lumea divertismentului: e actrita, model si poarta numele unei legende.

Francesca Eastwood a avut succesul garantat aproape de cand s-a nascut. Este fiica legendarului actor si regizor Clint Eastwood si a lui Frances Fisher (mama lui Rose din "Titanic") si a crescut intr-o lume plina de stralucire si faima.

Chiar si asa, ea si-a cultivat talentele si a debutat la Hollywood, impresionand in productii precum "Outlaws and Angels", "Oh, You Pretty Things", "Heroes Reborn" si "Final Girl".



In calitate de model, Francesca i-a lasat pe toti muti de uimire cand a pozat intr-o rochie rosie superba pentru coperta revistei "Verge", cand a anuntat premiera filmului "Outlaws and Angels", care va aparea anul acesta.

"Cand am filmat, am avut parte de o experienta atat de intensa incat am uitat ca cineva va vedea prestatia mea. Mi-am deschis sufletul ca sa iasa totul perfect", a marturisit roscata cu silueta perfecta.


Cand nu e implicata in vreun proiect cinematografic si nu pozeaza pentru publicatii de succes, Francesca Eastwood se foloseste de contul de Instagram pentru a le reaminti tuturor cat de sexy poate fi. Desigur, curajosul care vrea sa o intalneasca, trebuie sa treaca de celebrul si durul ei tata.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni