• PRO TV
  • Este veche de 100 de ani, dar apreciata si in zilele noastre! Iluzia optica care a pus pe jar oamenii din intreaga lume

Este veche de 100 de ani, dar apreciata si in zilele noastre! Iluzia optica care a pus pe jar oamenii din intreaga lume

Este veche de 100 de ani, dar apreciata si in zilele noastre! Iluzia optica care a pus pe jar oamenii din intreaga lume

Internautii adora iluziile optice si sunt extrem de apreciate si comentate pe masura creativitatii celui care le-a realizat.

In ultimele zile, o alta iluzie optica i-a psu pe jar pe internauti. Desi este veche de peste 100 de ani, aceasta le da batai de cap celor care au vazut-o.

Imaginea a aparut prima data in anul 1892 intr-o revista germana de umor si a fost realizata de un psiholog american. Este o rata sau un iepure? Raspunsul la aceasta intrebare se pare ca dezvaluie o multime de lucruri despre personalitatea celor care o privesc.

Cei mai multi dintre oameni vad prima data o rata, iar abia apoi iepurele. Specialistii spun ca oamenii mai creativi trec destul de repede de la imaginea ratei, la ce a iepurelui, dar cateva teste realizate pe copii au demonstrat ca acestia au vazut prima data iepurele in perioada sarbatorilor pascale, iar toamna au identificat mai repede rata.

Imaginea s-a viralizat cu o viteza uimitoare. Tu ce vezi?

 

What do you see?

Posted by Sunny Skyz on Monday, February 15, 2016

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni