• PRO TV
  • Putini se mai asteptau! Cu cine a fost vazuta Nina Dobrev la scurt timp dupa despartirea de Austin Stowell

Putini se mai asteptau! Cu cine a fost vazuta Nina Dobrev la scurt timp dupa despartirea de Austin Stowell

Putini se mai asteptau! Cu cine a fost vazuta Nina Dobrev la scurt timp dupa despartirea de Austin Stowell

Parea mai indragostita ca niciodata, dar s-a despartit de Austin Stowell dupa doar 7 luni de relatie. La scurt timp de la despartire, Nina Dobrev a fost surprinsa alaturi de un actor celebru.

In ciuda vacantelor romantice pe care le-au avut in ultima perioada si a postarilor de pe retelele de socializare, povestea de dragoste dintre Nina Dobrev si Austin Stowell s-a terminat. La scurt timp de la ruptura insa, vedeta din "Vampire Diaries" a fost surprinsa iesind cu... Chace Crawford.

Bineinteles, presa a speculat imediat ca cei doi ar fi mai mult decat prieteni, mai ales ca paparazzi i-au fotografiat chiar cand paraseau cluburile Bootsy Bellows  si Villa din L.A.

Surse din anturajul celor doi fosti actori CW sustin insa ca Nina si Chace se cunosc din anul 2010 si ca de atunci ii leaga o frumoasa amicitie. Atunci au fost surprinsi stand de vorba la premiile Teen Choice Awards. Apoi, in 2014 au petrecut Ziua Recunoastintei impreuna, urmand ca in 2015 sa apara in oras impreuna cu sora actorului si sotul acesteia.

Carcotasii spun insa ca timpul nu i-a avantajat pe Nina si Chace si ca acum au, in sfarsit, ocazia de a forma un cuplu, mai ales ca starul "Gossip Girl" se incadreaza perfect in tiparul preferintelor fizice ale vedetei "The Vampire Diaries": e inalt, brunet si are ochi albastri.

Iata cum au fost fotografiati cei doi tineri. Spune-ne tu daca ti se pare ca intre ei ar fi ceva mai mult decat o prietenie:

Nina Dobrev hangs out with Chace Crawford after her split from Austin Stowell!

Posted by Just Jared on Thursday, 18 February 2016

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni