• PRO TV
  • Toate fanele vor sa-i copieze manichiura divei Jennifer Lopez. Cum si-a facut unghiile cea mai hot cantareata latino

Toate fanele vor sa-i copieze manichiura divei Jennifer Lopez. Cum si-a facut unghiile cea mai hot cantareata latino

Toate fanele vor sa-i copieze manichiura divei Jennifer Lopez. Cum si-a facut unghiile cea mai hot cantareata latino

Faptul ca Jennifer Lopez este o adevarata fashionista nu mai este un mister pentru nimeni. Vedeta inspira milioane de fane din intreaga lume cu stilul ei unic si pana si cele mai mici detalii legate de look-ul ei sunt considerate exemple de stil de catre admiratoare.

In varsta de 46 de ani, Jennifer Lopez este posesoarea unei garderobe incredibile, pe care stie sa o puna in valoare cu cele mai cool bijuterii, posete si pantofi. Cand accesoriile din comert nu sunt suficiente, se foloseste de propriile resurse pentru a scoate orice tinuta din anonimat.

Citeste si: A reusit ceva ce parea imposibil. Diva care a surclasat-o pe J.Lo. si a facut un show incendiar alaturi de Pitbull

Recent, de exemplu, ea s-a folosit de unghiile sale si de o manichiura de efect pentru a atrage atentia si a reusit sa primeasca numai aprecieri si comentarii pozitive din partea fanilor care au admirat-o.

In nenumarate randuri, publicatiile de frumusete si stil lauda alegerile in materie de manichiura ale divei latino si le dau drept exemplu celor care isi doresc sa isa aiba unghii cool, vesele, optimiste.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni