• PRO TV
  • Printesa Sofia a Suediei si-a etalat burtica intr-o rochie rosie. Aparitia cu care o rivalizeaza pe Kate Middleton

Printesa Sofia a Suediei si-a etalat burtica intr-o rochie rosie. Aparitia cu care o rivalizeaza pe Kate Middleton

Printesa Sofia a Suediei si-a etalat burtica intr-o rochie rosie. Aparitia cu care o rivalizeaza pe Kate Middleton

Printesa Sofia a Suediei si Printul Carl Philip au fost prezenti la un eveniment cultural, unde au fost insotiti de Regina Silvia.

Frumoasa printesa, aflata la sfarsitul celui de-al doilea trimestru de sarcina, a stralucit intr-o rochie rosie, pe corp, de lungime medie, cu dantela aplicata pe partea superioara, la care a accesorizat un cluch in aceeasi nuanta si pantofi nude cu toc.

Parul l-a avut desfacut, aranjat cu bucle lejere, iar machiajul a fost unul extrem de discret, care i-a evidentiat frumusetea naturala. 

Cuplul a anuntat ca urmeaza sa devina parinti la sfarsitul lunii octombrie, prin intermediul unui post publicat pe contul de Facebook: "Suntem atat de fericiti si de incantati sa anuntam ca asteptam primul copil".

Printesa Sofia a Suediei urmeaza sa nasca in luna aprilie, iar sexul copilului inca este necunoscut. Viitorul bebelus este al cincilea succesor la tronul Suediei. 

Printesa Sofia nu este singura care urmeaza sa nasca in viitorul apropiat in Familia Regala a Suediei. Printesa Victoria si Printul Daniel urmeaza sa devina parinti pentru a doua oara in cateva saptamani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni