• PRO TV
  • Rihanna, fara sutien si intr-o bluza ultra transparenta. Cat de sexy apare in cel mai recent videoclip

Rihanna, fara sutien si intr-o bluza ultra transparenta. Cat de sexy apare in cel mai recent videoclip

Rihanna, fara sutien si intr-o bluza ultra transparenta. Cat de sexy apare in cel mai recent videoclip

Cel mai recent single al Rihannei, "Work", are acum si videoclip! Colaborarea cu Drake este hot, hot, hot, iar artista originara din Barbados demonstreaza inca o data - de parca ar mai fi fost nevoie -  cat poate fi de sexy si dezinhibata.

Veste buna pentru fanii Rihannei: piesa "Work" are nu unul, ci doua videoclipuri de senzatie, legate intre ele! In prima parte, artista de 28 de ani danseaza intr-un dancehall alaturi de fostul ei iubit, Drake, pentru ca in cea de-a doua parte sa incerce sa-l cucereasca pe acesta intr-o sufragerie... roz.

Riri impresioneaza in doua tinute sexy si extrem de diferite. Primele 3 minute si jumatate din "Work" o surprind intr-o rochie lunga, din plasa, pe dedesubtul careia are un costum de baie in culorile reprezentative muzicii reggae. Urmatoarele, intr-un top mov si lucios, care ii lasa sanii la vedere. Cu o fusta mini pe ea, Rihanna danseaza senzual, in timp ce Drake o priveste de pe o canapea.

Cu piesa "Work", cantareata a batut un nou record: ea ocupa pentru a 14-a oara primul loc in Topul Billboard Hot 100, surclasandu-l astfel pe Michael Jackson.



Noul clip al Rihannei a fost lansat dupa ce romanii au primit o super veste despre artista de talie mondiala: e posibil ca bruneta sa ajunga la vara in tara noastra! Organizatorii au confirmat ca a fost deja semnat un contract in acest sens si ca acum se fac ultimele negocieri.

Concertul Rihannei din Bucuresti ar avea loc pe 14 august, in Piata Constitutiei. Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial "ANTI", care va incepe in martie, in Statele Unite si Canada. Inainte de intalnirea cu fanii din Romania, Rihanna va mai ajunge in august in Polonia, Germania, Austria si Elvetia. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni