• PRO TV
  • Primele imagini cu Dwayne "The Rock" Johnson si Zac Efron din noul "Baywatch". Cat de lucrati sunt cei doi

Primele imagini cu Dwayne "The Rock" Johnson si Zac Efron din noul "Baywatch". Cat de lucrati sunt cei doi

Primele imagini cu Dwayne "The Rock" Johnson si Zac Efron din noul "Baywatch". Cat de lucrati sunt cei doi

Iti mai amintesti de serialul "Baywatch"? Producatorii de la Hollywood au decis ca o productie care a avut atat de mult succes merita un remake, asa ca au cooptat cei mai sexy actori pentru a aparea pe marile ecrane.

Filmarile pentru noul "Baywatch" au inceput, iar Dwayne "The Rock" Johnson si Zac Efron au fost deja surprinsi de paparazzi in spatele camerelor de luat vederi.

Cei doi se intrec in corpuri lucrate si muschi, semn ca si-au luat rolul in serios si se pregatesc sa le impresioneze pe doamne si domnisoare cu fizicurile lor impresionante.

Nici personajele feminine nu se vor lasa mai prejos la capitolul look! Frumoasa indianca Prianka Chopra va interpreta rolul negativ al Victoriei Leeds, in timp ceKelly Rohrbach, model Sports Illustrated si fosta iubita a lui Leonardo di Caprio, va fi CJ Parker – rolul care a fost facut celebru de formele Pamelei Anderson.

Doamnele nu si-au facut insa aparitie pe platourile de filmare, semn ca mai intai barbatii isi vor etala calitatile fizice pentru paparazzi si presa.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni