• PRO TV
  • Cosmarul oricarui parinte. Le-a scapat o secunda din ochi si inevitabilul s-a produs. Filmuletul unei mamici este viral

Cosmarul oricarui parinte. Le-a scapat o secunda din ochi si inevitabilul s-a produs. Filmuletul unei mamici este viral

Cosmarul oricarui parinte. Le-a scapat o secunda din ochi si inevitabilul s-a produs. Filmuletul unei mamici este viral

Copii sunt bucuria oricarui parinte, ne ajuta sa trecem de fiecare data peste obstacolele pe care le intalnim in viata de zi cu zi, iar "boacanele" pe care le fac ne supara doar pe moment, iar mai apoi ne amuza teribil.

Filmuletul de mai jos este exemplul perfect pentru a ilustra ce se intampla dupa ce scapi o secunda din ochi copiii. O mamica care isi lasa micutii sa exploreze si ii ajuta sa isi dezvolte imaginatia, a publicat pe Facebook un filmulet cu cele doua fetite ale sale.

Nimic nu este mai frumos decat sa vezi doua surori care se joaca frumos impreuna, dar mamica le-a lasat nesupravegheate pret de cateva secunde, timp in care fata mai mare a desenat-o pe cea mica pe tot corpul cu un marker permanent.

In descrierea filmuletului, mama a marturisit ca cele doua fetite adora sa deseneze, dar ca nu s-a gandit vreodata ca fiica cea mare o va transforma pe sora mai mica intr-o "zebra". Filmuletul a strans peste 11 000 000 de vizualizari in numai sase zile de la publicarea lui, iar mama celor doua fetita a spus ca le multumeste celor care l-au apreciat si care au inteles ce inseamna bucuria si inocenta copilariei.

 

Ohhhhh k. I knew they seemed too quiet....//To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email [email protected] //

Posted by Amy Herrmann on Thursday, February 18, 2016

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni