• PRO TV
  • Irina Columbeanu s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cat de mult a crescut si cum arata acum

Irina Columbeanu s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cat de mult a crescut si cum arata acum

Irina Columbeanu s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cat de mult a crescut si cum arata acum

Irina Columbeanu a mostenit tot ce este mai frumos de la parintii sai. Daca de la mama sa a luat frumusetea, de la tatal sau micuta a luat simtul antreprenoriatului si gustul pentru arta.

Desi are numai zece ani, Irina picteaza, invata doua limbi straine, canta la pian, merge la teatru, dar cocheteaza si cu modellingul.

Cea mai mare dorinta a ei este sa devina actrita si sa urce pe podium, iar aceste lucruri nu sunt departe de realitatea imediata.

Irina deja urca pe podiumurile de moda si imbraca tinute realizate de designerii romani. Micuta a luat parte le mai multe show-uri de moda pana acum, de aici si pasiunea pentru aceasta lume. Fetita este frumoasa si multi dintre cei care au urmarit-o spun ca daca va continua pe acest drum cu siguranta va avea o cariera de succes.

Micuta este deja celebra pe internet unde deja isi documenteaza copilaria printr-o serie de vloguri specifice varstei ei, se filmeaza alaturi de cele mai bune prietene, in timp ce se joaca, dar face si clipuri din vacante.

Irina este crescuta doar de tatal ei inca din 2011, atunci cand Monica a depus cererea de divort si s-a mutat in America pentru a-si trai viata alaturi de Mr. Pink, un miliardar chinez. 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni