• PRO TV
  • Juratii de la "The Voice Kids" au fost cuceriti pe loc. O fetita a interpretat superb piesa "Boulevard Of Broken Dreams"

Juratii de la "The Voice Kids" au fost cuceriti pe loc. O fetita a interpretat superb piesa "Boulevard Of Broken Dreams"

Juratii de la "The Voice Kids" au fost cuceriti pe loc. O fetita a interpretat superb piesa "Boulevard Of Broken Dreams"

O concurenta a facut senzatie la auditiile pe nevazute din "The Voice Kids" Olanda, cu o interpretare superba a piesei "Boulevard Of Broken Dreams".

Micuta Maya a reusit sa ii faca pe cei antrenori sa-si intoarca scaunele din primele secunde in care au ascultat-o si, desi a interpretat o piesa extrem de dificila a celor de la Green Day, antrenorii si-au dorit-o in echipa lor si au incercat sa o convinga sa ii aleaga.

Toti trei s-au ridicat in picioare pe parcursul interpretarii si au ascultat atenti timbrul vocal al fetei, dar s-au bucurat si de interpretarea fara cusur a micutei. 

Maya a fost aplaudata in picioare si de cei din public, iar auditia lui cu siguranta ca i-a cucerit rapid pe toti cei prezenti. 

Fetita a trecut cu brio de etapa auditiilor pe nevazute si a mers mai departe in concurs cu Ilse, jurata "The Voice Kids" Olanda.

La Vocea Romaniei - Junior, vocile noii generatii dau tonul unei super competitii! inscrierile au inceput, pe vocearomaniei.protv.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni