• PRO TV
  • Nici cu lupa nu ii gasesti vreun defect. Cum si-a pus in valoare trupul perfect cu doua rochii, una mai sexy ca alta

Nici cu lupa nu ii gasesti vreun defect. Cum si-a pus in valoare trupul perfect cu doua rochii, una mai sexy ca alta

Nici cu lupa nu ii gasesti vreun defect. Cum si-a pus in valoare trupul perfect cu doua rochii, una mai sexy ca alta

La 24 de ani, Emily Ratajkowski este una dintre cele mai sexy prezente din showbizul american. Tanara este posesoarea unui trup perfect, insa cel mai de pret atu al ei il reprezinta bustul natural, de dimensiuni impresionante.

O asa frumusete nu avea cum sa nu fie invitata la cele mai tari petreceri, organizate dupa decernarea premiilor Oscar. Model si actrita, Emily Ratajkowski a facut senzatie cu tinutele sale sexy la cele doua petreceri ce se tin anual dupa festivitate - petrecerea Vanity Fair si cea organizata de Elton John.

La Vanity Fair, Emily a atras atentia cu una dintre cele mai sexy rochii. Vedeta a purtat o tinuta neagra transparenta, care i-a pus in valoare decolteul impresionant. Transparenta de la talie in jos, tinuta i-a lasat la vedere si picioarele lungi. Machiata discret si cu parul lasat pe spate, Emily i-a cucerit pe domnii de la petrecere.

La celalalt eveniment, Emily a aratat ca o adevarata diva intr-o rochie rosie asimetrica, pe care a combinat-o cu cele mai sexy sandale - aurii si cu toc cui.

Vedeta si-a accentuat talia de viespe cu o centura supradimensionata.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni