• PRO TV
  • Poza adorabila din copilarie cu Cleo din H2O: Just Add Water. Cum arata actrita atunci si cat de frumoasa e acum

Poza adorabila din copilarie cu Cleo din H2O: Just Add Water. Cum arata actrita atunci si cat de frumoasa e acum

Poza adorabila din copilarie cu Cleo din H2O: Just Add Water. Cum arata actrita atunci si cat de frumoasa e acum

A devenit celebra in intreaga lume dupa ce a jucat rolul unei sirene in H20: Just Add Water, iar acum cariera ei a inflorit, dupa ce a obtinut roluri importante in seriale cunoscute la nivel international. 

Cea mai indragita dintre sirenele H2O, Phoebe Tonkin, a reusit sa cucereasca America si si-a facut debutul in CW cu rolul unei vrajitoare rasfatate serialul "The secret circle". Vazandu-i abilitatile producatorii au propus-o pentru cateva aparitii in "The Vampire Diaries" si apoi au transformat-o intr-o prezenta constanta a serialului "The Originals".

Phoebe Tonkin are o relatie cu Paul Wesley, actorul care da viata personajului Stefan Salvatore in serialul "The Vamprie Diaries". Desi initial au vrut sa-si tina ascunsa legatura amoroasa, in cele din urma ei au decis sa nu se mai ascunda, acum marcand aparitii indraznete in public.

Tonkin s-a transformat intr-o femeie superba si la 26 de ani, insa si in copilarie era la fel de adorabila, dovada fiind si imaginea pe care a publicat-o pe contul de Instagram.

Pe langa aceasta poza simpatica, actrita posteaza si numeroase fotografii din prezent, in care se poate observa ca frumoasa australianca este acum o femeie incantatoare.

 

It's true ! Being born was the tits!

A photo posted by Phoebe Tonkin (@phoebejtonkin) on

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni