• PRO TV
  • 5 complimente pe care orice femeie ar trebui sa le primeasca de la iubitul ei. 

5 complimente pe care orice femeie ar trebui sa le primeasca de la iubitul ei. 

5 complimente pe care orice femeie ar trebui sa le primeasca de la iubitul ei. 

"Ce bine arati!" este mereu o remarca binevenita, mai ales cand vine din partea barbatului pe care il placi. Exista insa complimente de 10x mai potrivite pe care orice domn ar trebui sa le spuna femeii din viata lui. Iata despre ce e vorba:

1. Felul in care *introdu manierism specific aici* este de-a dreptul adorabil

Orice femeie ramane impresionata in momentul in care un anumit gest pe care il face este constientizat si apreciat de iubitul ei. De exemplu: felul in care zambeste, felul in care se intinde dimineata in pat dupa ce se trezeste sau felul in care isi misca, fara sa vrea, nasul, in momentul in care rade. Micile detalii fac marile diferente, asa ca orice barbat ar trebui sa le observe si sa le complimenteze atunci cand are ocazia.

2. Tu ce parere ai? Mereu ma ajuti sa iau decizii bune

Cum sa nu te topesti cand auzi asa ceva? Faptul ca inteligenta si opiniile tale sunt la fel de apreciate ca aspectul fizic conteaza enorm, mai ales cand esti intr-o relatie serioasa. 

3. Cand sunt cu tine nu trebuie sa ma prefac. Pot sa fiu eu insumi

Vulnerabilitatea e semn de implicare totala. In momentul in care un barbat este deschis si lasa garda jos in fata unei femei ii demonstreaza ca sentimentele pe care i le poarta sunt sincere si are incredere inea. Mai mult decat atat, cand cineva spune asta, automat ii ofera celeilalte persoane sanse de a fi la randul ei ea insasi cand se intalnesc si petrec timp impreuna.

Citeste mai multe aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni