• PRO TV
  • Reginele selfie-ului in bikini au aparut la plaja. I-au lasat pe toti muti de uimire cand s-au imbracat asa in Miami

Reginele selfie-ului in bikini au aparut la plaja. I-au lasat pe toti muti de uimire cand s-au imbracat asa in Miami

Reginele selfie-ului in bikini au aparut la plaja. I-au lasat pe toti muti de uimire cand s-au imbracat asa in Miami

Natasha Oakley si Devin Brugman, fondatoarele blogului australian "A bikini a day", i-au impresionat pe colegii de sezlong de pe plajele insorite din Miami. Nici nu e de mirare ca nimeni nu le-a putut ignora cand au aparut asa!

Natasha Oakley si Devin Brugman detin o colectie impresionanta de bikini, pe care ii etaleaza prin intermediul blogului lor. Cele doua sunt extrem de mandre de felul in care arata, astfel ca nu se mai satura sa se pozeze in ipostaze hot si sa si castige bani de pe urma acestei pasiuni.

Ce-i drept, avand in vedere aspectul lor fizic fara cusur, cele doua au toate sansele sa devina modele cunoscute in intreaga lume, nu numai in Australia, mai ales ca deja s-au ajutat de corpurile lor pentru a-si dezvolta o afacere de succes si au stiut sa-si valorifice atuurile pentru a deveni bogate.

Pentru ca isi permit sa calatoreasca oriunde, Natasha si Devin au luat o vacanta si au plecat in Miami, unde au fost surprinse de paparazzi recent. Iata ipostazele hot cu ele care fac acum inconjurul internetului:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni