• PRO TV
  • Asteapta al 9-lea copil cu o blonda superba. Cum arata a cincea femeie careia Eddie Murphy ii lasa mostenitori

Asteapta al 9-lea copil cu o blonda superba. Cum arata a cincea femeie careia Eddie Murphy ii lasa mostenitori

Asteapta al 9-lea copil cu o blonda superba. Cum arata a cincea femeie careia Eddie Murphy ii lasa mostenitori

Eddie Murphy este un adevarat cuceritor si inca face furori printre repreznetantele sexului opus. Actorul in varsta de 54 de ani se pregateste sa devina tata pentru a ...noua oara cu o femeie cu 18 ani mai tanara ca el.

Eddy Murphy si actuala sa iubita, Paige Butcher, au fost surprinsi de paparazzi in vreme ce faceau o plimbare lejera prin Los Angeles. Blonda, care urmeaza sa nasca in luna mai, este intr-o forma fizica de exceptie. Paige si-a etalat burtica intr-o rochie mulata, peste care a purtat o vesta din denim.

Paige lucreaza ca model inca de cand avea 15 ani, aparand in reviste de specialitate, dar si in filme ca "Big Momma’s House 2".

Intr-un material realizat in 2011 de revista Rolling Stone, actorul spunea ca tine fotografii cu toti copiii sai pe un raft din resedinta sa din Beverly Hills. Trebuie sa fie un raft extrem de mare, avand in vedere ca are 8 copii si al 9-lea este pe drum. Un adevarat cuceritor, Eddie Murphy le-a daruit cate un copil aproape tuturor femeilor cu care a fost.

Vezi cum arata femeile carora Eddie Murphy le-a daruit copii intr-un material de pe www.perfecte.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni